logo
04/05
03/05
02/05
2 ...

Самбір передав ЗСУ 281 автомобіль

25-04-2024 11:051429

Самбір передав ЗСУ 281 автомобіль
Фото: з відкритих джерел

З перших днів великої війни рф проти України асоціація підприємців Самбора в особі її голови, депутата міської ради Ярослава Стародуба налагодила результативну співпрацю з волонтерами естонської ГО «United Delivery Mission». Відтак друзі з цієї Прибалтійської країни для ЗСУ передали 281 автомобіль та запасні частини до них.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news. 

А вчора за такою ж схемою співпраці до Самбора для підрозділів ЗСУ словацькі та естонські друзі передали ще три автомобілі Ford Transit, Ford Runner та Jeep Grand Cherokee. Позашляховики призначені для перевезення особового складу та мобільних груп.

Позашляховики мер Самбора Юрій Гамар та депутат Ярослав Стародуб оперативно передали військовим.  Один – захиснику, уродженцю Самбора, а два підрозділам, які  дислокуються в місті. Вони вже допомагають ЗСУ виконувати бойові завдання

Кількома днями раніше шість автомобілів для ЗСУ надійшли до Самбора з Естонії, від ГО «United Delivery Mission». 

«Самбірчани, – сказав Ярослав Стародуб, – щиро вдячні друзям з Естонії та Словаччини за те, що активно допомагають українському народу наближати перемогу над ненависним ворогом, яким є і залишається московія часів путінської диктатури».

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news