logo
04/05
03/05
2 ...

18-19 травня поблизу Львова пройде пластунський табір «Свято Весни»

25-04-2024 12:01370

18-19 травня поблизу Львова пройде пластунський табір «Свято Весни»
Фото: ЛОВА

Провід Пласту у Львівській області спільно з Львівським обласним пластовим центром запрошує волонтерів, старше 18 років взяти участь у дводенному таборі-знайомстві з Пластом «Свято Весни». Табір відбуватиметься з 18 по 19 травня неподалік Львова. 

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

«Безліч викликів і пригод, тотально відмінний від буденності досвід і широке коло ровесників поруч – це те, чим манять пластові табори дітей та молодь. 

Загалом впродовж літа на території Львівської області відбудуться близько 70 таборів. Частину з них підтримає наш Львівський обласний пластовий центр за рахунок коштів обласного бюджету», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Цього року тема «Свята Весни» – культурний калейдоскоп. Організатори занурять учасників табору у різноманітний світ культур та традицій. Буде можливість більше дізнатися про традиції різних народів, а головне – краще пізнати свої, українські звичаї. 

«Табір «Свято Весни» – це чудова нагода більше дізнатися про Пласт зсередини, побачити, як працює організація серед природи, познайомитися з пластунами, на декілька днів переключитися з турбот повсякденного життя на атмосферу лісу, річки, вогню. І головне – відчути весь чар пластування за вечірньою ватрою і горнятком какао», – розповідають організатори. 

Організатори зустрічі підготують повний перелік виряду, який потрібно мати з собою. З основного це намет, спальний мішок, каремат та туристичний наплечник. Додатково нададуть інформацію щодо спільного виряду для таборування та приготування їжі.

Точне місце проведення надішлють після зголошення. Зголоситися можна за цим посиланням.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news