logo
06/05
2 ...

Львів’ян запрошують взяти участь у благодійному півмарафоні «Не зупиняйся!»

26-04-2024 14:43442

Львів’ян запрошують взяти участь у благодійному півмарафоні «Не зупиняйся!»
Фото: ЛМР

11 та 12 травня у Львові відбудеться благодійний напівмарафон Нової пошти «Не зупиняйся!». 100% від усіх стартових внесків організатори перерахують тим, хто потребує фізичної реабілітації та адаптації у центрі UNBROKEN (НЕЗЛАМНІ).

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Організатори ставлять за мету напівмарафону показати національну єдність і підтримати людей, які не зупиняються в боротьбі за свободу та майбутнє. Гасло «Не зупиняйся!» сьогодні є актуальним і для українців, які продовжують боротись, допомагати й бігти, наближаючи перемогу.

Для реєстрації вже доступні всі дистанції. Відбудуться вони у такі дати:

·        11 травня – забіги для дітей віком до 12 років на 100 м та 500 м. Для дітей участь безкоштовна, але попередня реєстрація – обов’язкова. Організатори підготували неймовірні подарунки кожному учаснику цих дистанцій: стартовий номер та кріплення для нього, страхування на час забігу та подарунок від «Tas Life», гід учасника, медаль фінішера, памʼятні фото, книжку від Нової пошти, рюкзак, стікерпак від «Інші. Українське кафе», корисні солодощі від «Verde», водичку «Моршинська», морозиво «Три ведмеді» на фініші

·        12 травня – забіги для дітей і дорослих на 21 км, 10 км, 5 км, командні 5 км, 1 км.

Зареєструватись на забіг можна тут: https://timer.newrun.com.ua/event/97

Також організатори запрошують військовослужбовців, учасників бойових дій та медиків долучитись до заходу, адже реєстрація для них безкоштовна. Отримати промокод на безкоштовну участь можна, написавши у соціальні мережі newrun.com.ua.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news