logo
02/05
01/05
2 ...

ГПУ почала розслідування через «погрози» Федини на адресу Зеленського

01-11-2019 16:35901

ГПУ почала розслідування через «погрози» Федини на адресу Зеленського
Фото: ukraina.ru

Генеральна прокуратура порушила кримінальне провадження щодо висловлювань народної депутатки «Європейської Солідарності» Софії Федини на адресу президента Володимира Зеленського.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нардеп від «Слуги народу» Олександр Качура, який і поскаржився в Генпрокуратуру.

 

«Передайте хтось Звіробій і Федині номер кримінального провадження, щодо їх закликів до вбивства людини і повалення державної влади. PS: Далі буде», – написав депутат.

Як повідомляє «Українська правда», генеральний прокурор Руслан Рябошапка підтвердив факт розслідування кримінальної справи, в якій фігурує народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Софія Федина. Рябошапка підкреслив, що йдеться про «фактову справу за цим повідомленням у Facebook».

 

«Так, це правда. І не тільки він (Качура), але і багато народних депутатів зверталися з цього приводу. Провадження було відкрито в понеділок, там очевидні ознаки злочину, за якими було відкрито провадження. Здається, ДБР зараз розслідує», – розповів генпрокурор.

Нагадаємо, Олександр Качура подав до правоохоронних органів заяву на депутата з фракції «Європейська Солідарність» Софію Федину через її некоректні висловлювання на адресу президента України Володимира Зеленського.

Leopolis.news