logo
24/04
2 ...

На сайті мерії Львова – відразу три петиції про заборону кінних перевезень у місті

13-11-2019 18:482646

На сайті мерії Львова – відразу три петиції про заборону кінних перевезень у місті
Фото: ЛП

На сайті Львівської міської ради зареєстровані відразу три петиції, автори яких просять владу заборонити перебування коней та карет у місті.

 

Петиції «Заборонити гужовий транспорт в Львів», «Заборонити використовувати тварин, в першу чергу коней, для розваг в місті» та «Заборонити послуги з перевезення кінними каретами в центральній частині Львова»  з’явилися 11 листопада і вже набрали від 2 до 5% необхідної кількості голосів.

Як відомо, 12 листопада на позаплановому засіданні комісія з туристичного навантаження розглянула питання функціонування кінних карет у Львові. Після годинного обговорення та заслуховування всіх сторін прийнято рішення відновити діяльність кінних карет у Львові.

Після трагічного інциденту, що трапився у центрі Львова у суботу, 2 листопада, коли, через запуск феєрверку невідомими особами, постраждала дівчина та довелось евтаназувати коня, було тимчасово призупинено функціонування кінних карет.

Нагадаємо, 6 листопада, відбулася публічна зустріч спільно з мешканцями міста на тему «Кінні карети у Львові: що далі?», на якій обговорили доцільність діяльності кінних карет у місті.

12 листопада на позаплановому засіданні комісія з туристичного навантаження прийняла рішення відновити діяльність кінних карет у м. Львові.

Leopolis.news