logo
02/05
01/05
2 ...

У Львові чиновник з міністерства зі спільником жорстоко побили ветерана АТО

25-11-2019 12:422664

У Львові чиновник з міністерства зі спільником жорстоко побили ветерана АТО
Фото: Варіанти

У Львові чиновник Міністерства у справах ветеранів Володимир Шамрай ще з однією особою жорстоко побили учасника АТО, активіста Дерюгіна Костянтина Валерійовича, який виступав проти влади.

Про це повідомила керівник ГО «Львівська обласна спілка сімей АТО та сімей загиблих» Богдана Сірків.

За її словами, це сталось 19 листопада поблизу території КЗ ЛОР «Львівський геріатричний пансіонат» приблизно о 17:00.

«19 листопада 2019 року, близько 17.00 год головним спеціалістом Західного міжрегіонального відділу Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України у Львівській області Володимиром Шамраєм та ще однією особою, яку встановлює слідцтво, було жорстоко побито учасника бойових дій в АТО, активного громадського активіста, члена нашої громадської організації - Дерюгіна Костянтина Валерійовича. Герой російсько-української війни лише дивом залишився живий», – написала Сірків.

Вона пояснює цей випадок тим, що «останнім часом Констянтин відкрито виступає проти зловживання владою та посадовими обов’язками директоркою департаменту соціального захисту населення ЛОДА Наталією Кузяк», а також бажанням чиновників «заволодіти ласими землями пансіонату».

«Саме керівник департаменту соціального захисту населення ЛОДА попросила свого «друга», професійного бодігарда Володимира Шамрая прибрати неугодних. Він приїхав із ще однією особою, вони усе спланували та очікували на повернення К. Дерюгіна. Били професійно та чітко. Констянтин втратив свідомість та довго не міг прийти до себе. Тут присутні чіткі ознаки замовного, спланованого та групового замаху на життя Констянтина Дерюгіна… Його не просто побили, а намагались закрити йому рота! Розбили голову та залишили без допомоги не притомним!», – зазначила Сірків.

У зв’язку з побиттям атовця, ГО «Львівська обласна спілка сімей АТО та сімей загиблих» звернулася до голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського з вимогами:

– негайно відсторонити від займаної посади директора департаменту соціального захисту ЛОДА Наталію Олегівну Кузяк та начальника управління соціального обслуговування та захисту населення Тетяну Медвідь на час розслідування у межах кримінального провадження до моменту поки не буде доведено їх винну, або визнано їх невиними;

– звернутися до Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, аби відсторонили головного спеціаліста Західного міжрегіонального відділу у Львівській області Володимира Шамрая від займаної посади з подальшим звільненям, оскільки факт побиття Констянтина Дерюгіна він вже визнав публічно на засіданні Координаційної ради учасників бойових дій Львівщини, яка відбулась у середу, 20 листопада 2019 року.

Leopolis.news