logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

УКРОП виключив з партії депутата ОТГ, причетного до наркоторгівлі

27-11-2019 15:424893

УКРОП виключив з партії депутата ОТГ, причетного до наркоторгівлі

Львівська обласна організація «Українського об’єднання патріотів - УКРОП» виступила із заявою щодо ситуації з депутатом об’єднаної територіальної громади на Львівщині, який є підозрюваним у вчинені кримінального правопорушення.

«Учора прокурор області пані Ірина Діденко повідомила про затримання за підозрою в організації збуту наркотичних засобів депутата однієї з ОТГ на Львівщині. Як з’ясувалося, затриманий - Феденишин Сергій - балотувався від нашої партії на виборах до Лопатинської ОТГ.

Хочемо наголосити, що «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» категорично засуджує будь-які злочини, пов’язані зі зберіганням, виробництвом чи збутом наркотиків. Саме тому, сьогодні ми виключаємо Сергія Феденишина з лав УКРОПу.

Це неприпустимий злочин і ми очікуємо на об’єктивне слідство».

Як повідомляли, поліція накрила масштабний наркосиндикат: вилучено наркотиків на 25 млн грн. Було встановлено, що організували наркобізнес двоє мешканців Львівської області, один із яких є діючим депутатом об’єднаної територіальної громади та головою комісії з питань культури, освіти та спорту.

Leopolis.news