Цабак з Нефьодовим уже налагодили власну контрабанду сигарет на – «Корумпована митниця по-галицьки»

https://leopolis.news/post/13617/cabak-z-nefodovym-uje-nalagodyly-vlasnu-kontrabandu-sygaret-na--korumpovana-mytnycya-po-galycky

27/12/2019

«Володимир Цабак в.о. начальника Галицька митниця Держмитслужби, «коронований» Головою Державна Митна Служба України Максимом Нефьодовим на посаду «царька» на західному кордоні ще не «просидівши» і два тижні на своєму «троні» попався на контрабанді великої партії цигарок без акцизних марок», – повідомляють у групі «Корумпована митниця по-галицьки».

«Під час огляду цієї вантажної машини у бокових стінках напівпричіпу було виявлено тютюнові вироби (цигарки) марки "МІМ5К" без акцизних марок у кількості близько 300 ящиків!!!! (150 000 сигарет). Очолює МП «Малехів» і водночас цигаркову контрабанду приплічник Володимира Цабака контрабандист Лецик Олег Петрович (був затриманий влітку 2018 року на хабарі за пропуск євроблях та вже в «Новій митниці» підозрюється ДБР у шахрайстві в особливо великих розмірах) разом з заступницею Роксоляною Качинською (донькою одіозного митника Руслана Ганця з МП «Грушів», який відповідає за збір «каси» для Цабака і доводить до білих бізнесменів «нові розцінки»)!!!
З перевірених джерел відомо, що «Нову контрабанду» Володимир Цабак приїжджає контролювати особисто, перевіряючи як завантажуються фури на митні пости!!!

Пройшло вже 2 тижні «роботи» «Нової митниці»!!! Результати «роботи» просто вражають!!!», – відзначають соцмережні активісти. 

Leopolis.news