На сцені Львівської опери виступить відома зірка української джазової сцени Laura Marti

https://leopolis.news/post/15147/na-sceni-lvivsko-opery-vystupyt-vidoma-zirka-ukransko-djazovo-sceny-laura-marti

28/01/2020

Березневий концерт Лаури Марті – це її перший сольник на сцені Львівської опери. Початок о 19:00, повідомляють організатори.

Напередодні різдвяних свят співачка випустила свій перший повністю україномовний альбом «Все Буде Добре!». Як зазначає співачка, нова її робота – ода найціннішому, що у нас є: кохання і життя.

У новому альбомі Лаура Марті зробила сміливий крок в сторону нових музичних орбіт – поп-музики, поп-року, соулу і фанку.

«Я експериментую, але ніколи собі не брешу. Для мене це найголовніше. Я створюю тексти і музику так, як того вимагає в цей момент моя душа. Думаю, що саме цю свободу повинен мати справжній музикант, артист. Співати треба тільки про те, у що сам закоханий та у що щиро віриш. Інакше діалог зі слухачем буде штучним. А це нікому не потрібно», – зазначила співачка.

Лаура Марті  наголошує, що кожна пісня альбому - це справжня історія з життя співачки або людей, які її оточують. Скажімо найдраматичніший і зворушливий номер альбому «Жити» - це реальна історія про боротьбу молодої дівчини за своє життя.

Лаура Марті – українська співачка вірменського походження, яка працює з авторською музикою на перетині стилів jazz, pop, world musiс і латинських ритмів.

Лауру дуже легко відрізнити від інших виконавців, адже оксамитовий тембр голосу – від ніжного і проникливого до імпульсивно-запального та контрастність у виконанні і поведінці на сцені не дадуть сплутати співачку ні з ким іншим.

У 2018 році на головній сцені Leopolis Jazz Fest Laura Marti виступала зі шведською джазовою зіркою Ларсом Даніельссоном (Lars Danielsson), в 2019 - в хорі Боббі Макферріна (Bobby McFerrin). Співачка співпрацювала з такими музикантами, як Misha Tsiganov, Hans Peter Salentin, Vadim Neselovskyi, Michael Borstlap.

Журнал ELLE Ukraine назвав Laura Marti «Кращою співачкою 2017 року».

У 2019 артистка випустила альбом SHINE і провела чотири концертних 3D-шоу SHINE в Театрі на Подолі.

Квитки за посиланням

Leopolis.news