logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Зеленський про конфлікти у своєму Офісі: 100% когось будемо втрачати

11-02-2020 11:191723

Зеленський про конфлікти у своєму Офісі: 100% когось будемо втрачати

Президент Володимир Зеленський розповів про конфлікти у своїй команді і зазначив, що у зв’язку із цим в Офісі президента обов’язково когось будуть звільняти.

Про це він сказав в інтерв’ю Зеленського «Інтерфакс-Україна», повідомляє «Українська правда».

«Є конфлікти. Вони заважають працювати. Я завжди проти таких конфліктів, так як в них немає переможців, і не буває нічиїх. На жаль. Тому ми втрачаємо або час, або втрачаємо людей. А всі, хто працюють в Офісі, вони всі професійні люди. Тобто ми сто відсотків когось будемо втрачати. Тому що ти не можеш жити в постійному конфлікті. Ось і все», – сказав Зеленський.

Зазначимо, що останнім часом активно ширяться чутки про можливе звільнення Андрія Богдана з посади голови офісу президента України.

Зокрема, блогер Андрій Смолій  каже, що одразу кілька різних джерел повідомили, що глава ОПУ йде у відставку. «Фактично це відбувається просто зараз. Дехто навіть повідомляє, що з кабінету Богдана вже виносять речі», – написав він у «Facebook».

»Пам‘ятаєте останні конфлікти Єрмака та Богдана? Фактично останній в шаленій прогресії почав втрачати вплив на Зеленського, а Єрмак навпаки нарощував.

Конфлікт у владних структурах наростає. Монобільшість тріщить по швах. Боротьба між групами впливу в ОП зростає.

Поступово реалізується те, що потрібно Кремлю. Зважаючи на погляди «нових-старих» наближених до Зеленьского Шефіра та Єрмака, то проросійський сценарій стає все більше очевидним», – каже Андрій Смолій.

Leopolis.news