logo
02/05
01/05
30/04
2 ...

Поліція перевіряє інформацію щодо знущань з 18-літньої сироти у Перемишлянах

11-03-2020 14:284692

Поліція перевіряє інформацію щодо знущань з 18-літньої сироти у Перемишлянах

Поліція перевіряє інформацію із соцмереж про неналежне реагування правоохоронців на повідомлення про вчинення злочину.

Як інформує відділ комунікації поліції Львівської області, учора, 10 березня, під час моніторингу соціальних мереж співробітники поліції Львівщини виявили публікацію, у якій йшлося про побиття та вчинення дій сексуального характеру щодо дівчини, котра проживала у місті Перемишляни на Львівщині, а також можливе неналежне реагування  місцевих поліцейських на повідомлення про вчинення злочину.

За цим фактом начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський призначив службове розслідування. У випадку підтвердження інформації щодо неналежного реагування поліцейських на повідомлення про вчинення злочину матеріали службового розслідування будуть передані до Державного бюро розслідувань для прийняття законного рішення.

Зазначимо, що йдеться про випадок у Перемишлянах, де 20 лютого 2020 року жорстоко познущалися з 18-річної дівчини-сироти. Відео знущань та катування дівчини оприлюднили у Facebook лише зараз.

Про дівчину відомо, що вона випускниця Перемишлянського професійного ліцею, родом з Рогатинського району Івано-Франківської області.

Як розповідають мешканці, дівчина після закінчення ліцею залишилася проживати у Перемишлянах та орендувала житло спільно з працівницею бару «Автостиль». Саме в цьому барі одна із працівниць вилила дівчині майонез на голову, а згодом повитирала ганчіркою, якою мила підлогу. Ця ж працівниця побила дівчину по руках, завдавши переломів. Ці знущання були зняті на відео. Кажуть, що у поліції є ще відео сексуальної наруги.

Leopolis.news