logo
07/05
2 ...

Одужала 50-річна львів’янка, у якої діагностували коронавірус

30-03-2020 22:053532

Одужала 50-річна львів’янка, у якої діагностували коронавірус

50-річна жінка зі Львова, у якої діагностували COVID-19 після того, як вона повернулась із Німеччини, уже одужала.

Про це у «Facebook» повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«Маємо перше одужання від коронавірусу на Львівщині! У 50-річної жінки зі Львова діагностували COVID-19 після того, як вона повернулась із Німеччини.

Пацієнтка перебувала на амбулаторному лікуванні. Перший результат тесту на коронавірус виявився позитивним. Другий і третій тест - негативні. Ми можемо говорити про перший задокументований випадок одужання пацієнта з COVID-19 на Львівщині. Бажаю жінці міцного здоров`я і довгих літ життя!», – написав він.

За словами в.о. директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Андрія Васька, перший результат тесту на коронавірус виявився позитивним. Другий і третій тест - негативні.

«Ми можемо говорити про перший задокументований випадок одужання пацієнта з COVID-19 на Львівщині», - додає Андрій Васько.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 43 особи.

На самоізоляції знаходяться 84 особи. За увесь час виписано - 77 пацієнтів. Стан усіх хворих -середньої важкості або близький до задовільного. У 3- х пацієнтів наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 204 людини.

За результатами тестів у 6 осіб - грип. За увесь час в сумі у 105 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 99 осіб.

 

Leopolis.news