logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
23/03
22/03
2 ...

Карантин із класикою: львівський органний зал запрошує слухачів на унікальний Youtube-канал

02-04-2020 20:341332

Карантин із класикою: львівський органний зал запрошує слухачів на унікальний Youtube-канал
Фото: Ілюстративне

Львівський органний зал продовжує працювати та радувати своїх слухачів витонченою музикою та мистецькими лекціями в режимі онлайн. 

Виходячи зі світової практики, концертна і лекційна діяльність переведені в онлайн і за ними можна стежити на всіх офіційних каналах комунікації концертного залу.

Зокрема, офіційна сторінка на Facebook пропонує у вільному доступі насолодитись не лише шедеврами класичної музики із новим баченням, але й відвідати концерти органного залу не виходячи з власних домівок.

 Більше того, Органний зал рекомендує свій партнерський Youtube-канал про класичну музику “Collegium Management”, який стабільно підкорює український Youtube, та вже є одним з найбільших каналів, присвячених класичній музиці в нашій країні.

 На каналі доступний контент широкого спектру музичних жанрів та стилів: від камерної до хорової та оркестрової музики, від бароко до сучасності. А для справжніх поціновувачів історії музики та розвитку традиції сучасного мистецтва “Collegium Management” пропонує лекції провідних музикознавців України.

 Найближчі вихідні подарують інтригуючі лекції про давньогрецькі музи та роль оперних транскрипцій для фортепіано в мистецтві, а також неперевершену музику Вівальді на органі у виконанні Надії Величко.

Скільки разів протягом життя ми зустрічаємо музу? Хто вона? Звідки приходить і куди тікає? 3 квітня о 19:15 Наталія Сиротинська дасть відповідь на всі ці питання та розповість як знайомство з музою може повністю змінити життя митця. Продовжує наш онлайн марафон музика Вівальді, адже його твори в будь-яку епоху звучать красиво, мелодійно і, що важливо, сучасно. Надія Величко підготувала багато музичних сюрпризів і чекає на вас в суботу 4 квітня о 20:00. Завершуємо онлайн-вихідні з органним залом лекцією піаністки Марти Кузій-Андрущак на тему оперних транскрипцій для  фортепіано. Приєднуйтесь до нас в неділю 5 квітня о 20:00. 

 Поєднайте свій домашній затишок з атмосферою Львівського Органного Залу. Канал доступний за посиланням.

Сайт Органного залу

Instagram

Facebook

Telegram

Leopolis.news