logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Старосамбірські медичні амбулаторії забезпечені автомобілями

03-04-2020 09:49992

Старосамбірські медичні амбулаторії забезпечені автомобілями
Фото: Leopolis.news

КНП «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» отримав тринадцять  сучасних повнопривідних автомобілів RENAULT DUSTER. Саме в службовому транспорті  такого класу мали гостру потребу охоронці здоров’я, насамперед сімейні лікарі, які обслуговують населення сіл, у тому числі й віддалених. 

«Серйозне поповнення автопарку районної первинної ланки медицини, – сказав голова Старосамбірської РДА Петро Назар, – є свідченням того, що реформа в системі охорони здоров’я триває. Ці нові автомобілі допоможуть працю сімейних лікарів у сільських амбулаторіях зробити мобільнішою та оперативнішою, пацієнтам зможуть надати  якісну допомогу».

Відтак автомобілі «Рено Дастер» передані сільським лікарським амбулаторіям, а також амбулаторіям ОТГ Нове Місто, Нижанковичі та Міженець. На сьогодні всі АЗПСМ укомплектовані транспортними засобами.

Зазначимо, що реєстрації нових автомобілів посприяли Старосамбірська районна рада та райдержадміністрація, виділивши на цю процедуру з районного бюджету 90 тис.грн. До цього своїми коштами долучились також сільські ради та ОТГ.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news