logo
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

У Львові сталося вбивство: оголошено план «сирена» (ФОТО, ВІДЕО)

22-04-2020 11:448799

У Львові сталося вбивство: оголошено план «сирена» (ФОТО, ВІДЕО)
Фото: Ігор Зінкевич, Національна поліція

У Львові сьогодні, 22 квітня, приблизно о 10:00 на вул. Академіка Павлова, 6 чули постріли.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

За його словами, на вул. Академіка Павлова, 6 місцеві чули постріли. Зі слів людей, відбулось вбивство.

Зінкевич повідомляє, що люди, які стріляли, з місця скоєння злочину втекли. Поліція ввела план «сирена».

Підозрювани можуть пересувають на автомобілі «Форд Мондео». Проте Зінкевич зазначає, що авто може бути й іншої марки, адже чіткості в описі немає.

Рух для авто вулицею перекрито.

За словами очевидців, застрелили старшого чоловіка, ймовірно нелегального валютника. Наразі не відомо, чи його пограбували, пише zaxid.net.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, інформація про стрілянину  на вулиці Академіка Павлова надійшла близько 10.00.

На місці працюють слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції, оперативники карного розшуку, а також співробітники інших служб та підрозділів. На місці перебуває керівництво поліції Львівщини.

Правоохоронці попередньо встановили, що у під’їзді одного з будинків кілька чоловіків у балаклавах вчинили збройний напад на двох львів’ян. Зловмисники застосували вогнепальну зброю, при цьому один із потерпілих, 49-річний мешканець Львова, від отриманих поранень помер на місці події. Після цього нападники поїхали з місця події на автомобілі, ймовірно, «Форд» світлосірого кольору.

У Львові та на території області проводяться поліцейські операції. До розшуку та затримання зловмисників задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Поліцейські вживають усіх заходів для розшуку та затримання нападників. Вирішується питання правової кваліфікації події.

 

Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити нападників, просять телефонувати на лінію 102.

Раніше повідомлялось, що у Східниці виявили тіло 33-річного чоловіка з вогнепальним пораненням голови.

Leopolis.news