logo
18/04
17/04
2 ...

У Самборі запрацює продуктовий ринок

04-05-2020 20:203730

У Самборі запрацює продуктовий ринок
Фото: соцмережі

Завтра, 5 травня, у Самборі за третьою спробою після тривалої через коронавірусну інфекцію перерви запрацює продуктовий ринок.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Дозвіл на початок торгівлі на продуктовому ринку сьогодні прийняла на черговому засідання міська комісія з питань техногенних та надзвичайних ситуацій. Такого рішення з нетерпінням чекали понад дев’яносто підприємців, які тут мають постійне місце роботи.

На засіданні наголошувалось, що адміністрація ТзОВ «Ринок-сервіс» виконала всі санітарні вимоги, які перед такими закладами торгівлі поставили Кабмін, відповідні санітарні та продовольчі служби України, які здійснюють контроль. 

Разом з тим проведена  відповідна роз’яснювальна робота серед підприємців. Їх зорієнтовано на ретельне дотримання на своїх місцях торгівлі запобіжних санітарних заходів. Посилені карантинні вимоги будуть ставитись і до покупців.

Міський голова Юрій Гамар зазначив, що своїм рішенням комісія з надзвичайних ситуацій та влада загалом підтвердили, що вони стоять на державницьких позиціях і цим самим створили підприємцям умови для безпечної торгівлі.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news