logo
29/03
28/03
2 ...

П’яний дебош у Львові: патрульні затримали 21-річного хлопця та його матір (ВІДЕО)

19-05-2020 11:381179

П’яний дебош у Львові: патрульні затримали 21-річного хлопця та його матір (ВІДЕО)

Учора о 22:15 автопатруль отримав виклик на вул. В. Великого, 57 про те, що невідомі особи стукають в двері та намагаються увірватися у квартиру.

Як повідомила патрульну поліція Львівщини, прибувши на місце події патрульні виявили осіб, які виходили з під'їзду, один був у брудному одязі та з очевидними ознаками алкогольного сп'яніння. 

Чоловік поводив себе агресивно, викрикував. На допомогу йому прийшли його друзі, знайомі, які також були з ознаками алкогольного сп'яніння, та поводили себе агресивно.  

«Коли кількість агресивно налаштованих громадян збільшилась до 10 осіб, патрульним було прийнято рішення відвести ймовірного порушника до службового автомобіля, агресивно налаштовані громадяни впритул наблизилися до патрульних, не реагували на законні вимоги поліцейських тримати визначену безпечну дистанцію, погрожували фізичною розправою. Ймовірний порушник спробував зробити захват руки поліцейського, та вдарив інспектора кулаком в обличчя. Після цього було прийнято рішення затримати дану особу. Хлопець 99 р.н. доставили у Франківський відділ поліції. Окрім того до відділку поліції доставили громадянку 1980 р.н., матір зазначеного громадянина, яка намагалась заволодіти табельною вогнепальною зброєю», – повідомили у патрульній поліції.

Leopolis.news