logo
19/04
18/04
2 ...

На Львівщині ще одна смерть від COVID-19: померла лікар-анестезіолог

25-05-2020 09:215807

На Львівщині ще одна смерть від COVID-19: померла лікар-анестезіолог
Фото: Роман Балук

На Львівщині померла 37-ма людина з підтвердженим коронавірусом.

Про це повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу, інформує пресслужба Львівської міської ради.

64-річна львів’янка померла сьогодні зранку в Львівській обласній інфекційній лікарні. Мала двобічну пневмонію.

Як написав на своїй сторінці у Facebook заступник головного лікаря Ігор Берник, від коронавірусу померла лікарка.

«Нажаль, маємо дуже сумні новини. Сьогодні зранку на 65-му році життя від ускладнень COVID-19 померла наша колега - лікар. Вона працювала у одній з обласних лікарень Львова, і за своє життя врятувала безліч людських життів.
Хвора була госпіталізована до лікарні на початку травня. В подальшому, у зв’язку із погіршенням стану внаслідок дуже тяжкого перебігу захворювання, переведена в реанімацію, згодом на апарат ШВЛ. Нажаль, незважаючи на прикладені максимальні зусилля, не вдалось врятувати життя колеги», – написав Берник.

Жінка працювала лікарем-анестезіологом у Львівській обласній клінічній лікарні.

«COVID-19 ворог, який забирає життя. Сьогодні не стало нашої колеги, лікаря- анестезіолога. У ЛОКЛ працювала понад 37 років. Ій було 64», – повідомили у Львівській обласній клінічній лікарні.

 

«На превеликий жаль, двобій із хворобою не вдалося виграти, на жаль життя не повернути... Вона рятувала людські життя багато років поспіль, її врятувати не вдалося, попри усі зусилля...
Ми сумуємо...
Співчуваємо рідним, друзям, колегам, тим, з ким багато років поспіль працювала в реанімаційних залах та операційних, тим, хто знав і хто любив, усій медичній спільноті ЛОКЛ», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, станом на ранок 25 травня у Львівській області коронавірусну інфекцію виявлено у 1360 осіб, 37 людей померло. 287 пацієнтів одужало.

Leopolis.news