logo
03/05
2 ...

Представники Винниківської та Брюховицької рад мітингували на Банковій проти об'єднання з Львовом

25-05-2020 16:191250

Представники Винниківської та Брюховицької рад мітингували на Банковій проти об'єднання з Львовом
Фото: Володимира Доманського

Сьогодні, 25 травня, представники Винник і Брюховичів мітингували біля Офісу президента у Києві, проти приєднання до складу Львівської ОТГ.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив селищний голова Брюховичів Володимир Доманський.

«Сьогодні, разом з представниками громади м. Винники та представників громад Брюховицької селищної, Бірківської, Домажирської, Рясне-Руської та Ясниської сільських рад ми зібралися під Офісом Президента України у Києві! Для того, щоб особисто повідомити і передати своє бачення щодо складу Брюховицької та Винниківської об‘єднаної територіальних громад. Близько 200 людей були присутніми сьогодні у Києві!», - написав він.

За словами Володимира Доманського мітингарям не вдалося зустрітися із президентом Володимиром Зеленським. До присутніх вийшов народний депутат Ростислав Тістик, який прийняв спільне звернення від активістів і передав його в Офіс Президента та у Кабмін.

Додамо, що згідно з перспективним планом, об'єднана Львівська ОТГ включатиме, окрім Львова, ще 15 міст і сіл, в яких, серед інших, мали б входити й Винники, й Брюховичі. Втім громади Винник і Брюховичів виступили проти такого об'єднання.

Leopolis.news