logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Керівник військової частини на Львівщині вимагав від призовника $1 тис. хабара (ФОТО)

29-05-2020 18:121464

Керівник військової частини на Львівщині вимагав від призовника $1 тис. хабара (ФОТО)
Фото: Поліція Львівської області

На Львівщині керівника відділення військової частини та його співробітника затримали під час отримання 1 тис. дол. хабара від призовника.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, зловмисники вимагали у призовника грошові кошти у сумі 1000 доларів США за сприяння в оформленні документів щодо визнання його непридатним до проходження військової служби у Збройних силах України.

Сьогодні, 29 травня, правоохоронці викрили зловмисників під час отримання неправомірної вигоди. Наразі проводяться невідкладні слідчі дії на місці події та у військовому комісаріаті.

Слідчі за фактом відкрили кримінальне провадження за частиною ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Раніше повідомлялось, що співробітники Управління СБ України у Львівській області викрили на вимаганні неправомірної вигоди одного з керівників «Львівської обласної клінічної лікарні».

Leopolis.news