logo
02/05
01/05
2 ...

Легковик у лоб протаранив вантажівку на Львівщині: загинули двоє молодих хлопців (ФОТО)

30-05-2020 10:531337

Легковик у лоб протаранив вантажівку на Львівщині: загинули двоє молодих хлопців (ФОТО)
Фото: ДСНС у Львівській області

Двоє 22-річних хлопців загинули вчора ввечері, 29 травня, у результаті лобового зіткнення  автомобіля «Mitsubishi Lancer» та вантажівки  «Renault Magnum» у с. Уличне Дрогобицького району.

За інформацією департаменту з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА, зіткнення сталось приблизно о 22:00.

Повідомляється, що водій автомобіля «Мітсубісі Лансер», місцевий мешканець 1998 року народження, рухаючись по вул. Центральна в сторону с. Доборогостів, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся із вантажним автомобілем «Рено Магнус», під керуванням мешканця м. Чортків Тернопільської області 1962 року народження.

У результаті зіткнення 22-річні водій та пасажир легковика загинули на місці події. Водій вантажівки тілесних ушкоджень не отримав.

Як повідомляє ДСНС у Львівській області, на виклик до місця події прибули рятувальники 7-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Трускавець. Вони відключили акумуляторну батарею в автомобілі «Mitsubishi Lancer» та за допомогою гідравлічних ножиць деблокували загиблих.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, за фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

 

Проводиться досудове розслідування.

Leopolis.news