logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Чорногорія дозволила в’їзд мешканцям України

20-06-2020 16:152848

Чорногорія дозволила в’їзд мешканцям України
Фото: ілюстративне

Національний координаційний комітет з інфекційних хвороб (NKT) прийняв рішення про відкриття кордонів Чорногорії та забезпечення безперешкодного міжнародного руху за допомогою заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу.

 

Відповідно до прийнятих принципів, було сформовано три списки країн, громадяни яких можуть приїхати в Чорногорію, повідомляє Балканський оглядач.

Країни, резиденти яких можуть в’їхати до Чорногорії з негативним результатом тесту ПЛР на SARS-CoV-2 зробленим в акредитованих лабораторіях, терміном не більше 48 годин, це: Албанія, Боснія і Герцеговина, Косово, Туреччина, Ізраїль, Польща, Румунія, Італія та Україна.

NKT особливо проаналізував епідеміологічну ситуацію в Сербії.

Одностайно було зроблено висновок, що рішення про відкриття кордону для мешканців Сербії може бути прийняте лише після того, як будуть відомі результати впливу на епідеміологічну ситуацію недавньої спортивної події в Белграді (матч між футбольними командами «Партизан» та «Црвена звезда»), де були присутні десятки тисяч глядачів, що спричинило високий епідеміологічний ризик.

Leopolis.news