logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

Львівські «Карпати» вигнали з Прем’єр-ліги

09-07-2020 12:531442

Львівські «Карпати» вигнали з Прем’єр-ліги
Фото: ФК «Карпати»

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу розглянув справу щодо неявки львівських «Карпат» на матч з ФК «Маріуполь» та виключив «зелено-білих» зі змагань Прем’єр-ліги.

Як повідомляє Українська асоціація футболу, Комітет розглянув справу за заявою УПЛ стосовно неявки ФК «Карпати» (Львів) на матч 24-го туру ФК «Карпати» (Львів) — ФК «Маріуполь» та матч 29-го туру ФК «Маріуполь» — ФК «Карпати» (Львів).

За результатами розгляду, на підставі ст. 9 Регламенту УПЛ, були прийняті наступні рішення:

1. Зарахувати ФК «Карпати» (Львів) технічну поразку з рахунком 0:3, а ФК «Маріуполь» — технічну перемогу з рахунком 3:0 у матчі 24-го туру ФК «Карпати» (Львів) — ФК «Маріуполь» за неявку на матч без поважної причини.

2. Зарахувати ФК «Карпати» (Львів) технічну поразку з рахунком 0:3, а ФК «Маріуполь» — технічну перемогу з рахунком 3:0 у матчі 29-го туру ФК «Маріуполь» — ФК «Карпати» (Львів) за неявку на матч без поважної причини.

3. Виключити ФК «Карпати» (Львів) зі змагань УПЛ сезону-2019/2020 за повторну неявку на матч без поважної причини.

4. Зарахувати ФК «Карпати» (Львів) у матчах, що залишилося зіграти після повторної неявки, технічні поразки (-:+), а командам-суперницям — технічні перемоги (+:-).

Нагадаємо, через величезну заборгованість перед своїми гравцями Карпати не зможуть отримати атестат на участь у розіграші наступного чемпіонату України, тому вирішили не витрачати кошти, яких і так катастрофічно бракує, на дограш поточного сезону.

До вирішення проблеми долучився голова Львівської ОДА Максим Козицький, який закликав бізнес допомогти «Карпатам» дограти матчі, які залишились.

Також Козловський обіцяв допомогти фінансово львівським «Карпатам».

Окрім цього раніше з’явилась інформація, що «Карпати» можуть позбавити професійного статусу.

Leopolis.news