logo
20/04
19/04
2 ...

На Мостищині внаслідок вибуху в авто загинув 41-річний львів’янин (ФОТО)

28-07-2020 09:221405

На Мостищині внаслідок вибуху в авто загинув 41-річний львів’янин (ФОТО)
Фото: ВК поліції Львівської області

На Львівщині поліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка внаслідок вибуху в автомобілі. Вибух стався на одній з баз відпочинку, розташованій у Мостиському районі. На місці події працюють експерти-вибухотехніки, кінологи, а також співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 28 липня, близько шостої години ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з відпочинкових баз, розташованій у Мостиському районі, стався вибух. У результаті події загинула людина.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група Мостиського відділення поліції, а також експерти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини.

На місці події правоохоронці виявили пошкоджений внаслідок вибуху автомобіль «Міцубіші Паджеро», у салоні якого було тіло чоловіка без ознак життя. Особу загиблого встановлено – ним виявився 41-річний львів’янин.

Проводяться першочергові слідчі дії. Правоохоронці встановлюють обставини події. Вирішується питання щодо правової кваліфікації.

Leopolis.news