У Львові облаштували мультифункціональний спортивний майданчик на вул. Марка Вовчка

https://leopolis.news/post/25927/u-lvovi-oblashtuvaly-multyfunkcionalnyy-sportyvnyy-maydanchyk-na-vul-marka-vovchka

31/07/2020

«Цей майданчик не просто красивий, а функціональний. Це той майданчик, з якого діти не хочуть йти. Це те, що мене мотивує, це дуже класно. Звичайно, він трохи коштував для міського бюджету, але пам'ятаючи, що тут було раніше, і те, що є зараз, — це небо і земля.

У нас сьогодні така цікава фішка — ми розмальовуємо стіни, робимо мурали. А тут є торцеві стіни, і я думаю, що якби були й красиві мурали, однозначно, настрій би у людей покращився. Діти повинні подати свої ідеї, на кого б вони хотіли споглядати. Коли дадуть ідеї, ми їх врахуємо», — сказав Андрій Садовий, міський голова Львова.

Капітальний ремонт дитячо-спортивного майданчика на вул. Марка Вовчка, 3 проводився продовж 2018−2019 років будівельною компанією «Форвард». Загальна вартість робіт становить 2,3 млн. грн. Майданчик знаходиться у вільному доступі та активно експлуатується щодня, відтак постійно потребує підтримуючого ремонту.

Мультифункційний майданчик має наливне поліуретанове покриття. Майданчик облаштований вуличними тренажерами та зоною для Street Workout. Окрім того, там є зони для гри у футбол та баскетбол.

«Тут функціонує повноцінний спортивний простір з великою зоною Workout та з ігровою зоною, де мешканці міста можуть грати у футбол та баскетбол. Майданчик має наливне покриття з гумою. Street Workout зона має хороші, якісні тренажери.

Вартість облаштування простору — 2,3 млн грн, проте в додаткові роботи ми включили водовідведення та облагородження підпірної стінки», — наголосив Антон Нікулін, начальник управління спорту ЛМР.

Нагадаємо, у 2019 році ЛКП «Спортресурс» капітально відремонтувало 9 дитячо-спортивних майданчиків, ще по чотирьох спортивних об'єктах були розпочаті роботи. Цього року тривають роботи по 7 об'єктах, а саме: на вул. Довженка, 3, вул. Тракт-Глинянський, 147, вул. Величковського, 16−18, вул. Тролейбусна, 2, вул. Сластіона, 58, вул. Наукова, 2−4 та вул. Любінська, 152.

Leopolis.news