logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Найкращі спортсмени Львівщини отримають грошові винагороди

03-08-2020 17:261123

Найкращі спортсмени Львівщини отримають грошові винагороди
Фото: Львівська ОДА

28 найкращих спортсменів Львівської області з олімпійських видів спорту, які у II кварталі вибороли призові місця на офіційних змаганнях національного та міжнародного рівня, відзначать грошовими винагородами.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Цього разу, зокрема, відзначать волейболістів клубу «Барком-Кажани». На момент завершення чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги сезону 2019-2020 через пандемію коронавірусу волейболісти Львівщини були першими у рейтинговій таблиці, таким чином ставши переможцями.

Також відзначать спортсменок гандбольного клубу «Галичанка», які стали переможницями чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги цього сезону.

«Питання фінансового забезпечення спортсменів та розвиток інфраструктури для занять масовими видами спорту є одними з основних пріоритетів, які вже сьогодні включені до Стратегії розвитку Львівської області на період 2027 року. Працюємо над тим, аби серед іншого і матеріально мотивувати наших спортсменів на нові досягнення», — зауважує начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Зазначимо, що винагороди отримають і тренери, які готували спортсменів до змагань. Всього грошових винагород буде виплачено на суму 204 тисячі гривень.

Нагородження кращих спортсменів здійснюється відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації «Про призначення та виплату грошових винагород спортсменам Львівської області з олімпійських видів спорту».

Leopolis.news