У Львові відмовились вводити нові карантинні обмеження: кому дозволили працювати

https://leopolis.news/post/26095/u-lvovi-vidmovylys-vvodyty-novi-karantynni-obmejennya-komu-dozvolyly-pracyuvaty

04/08/2020

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 4 серня, під час засідання міської комісії ТБ і НС.

Як розповів на брифінгу заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, під час засідання комісії вирішили не забороняту роботу спортзалів та культурних об’єктів. Додатково адаптовувати місто до правил «помаранчевої» зони, за словами чиновника, необхідності немає.

 

«У форматі помаранчевої зони Львів функціонує вже 5-6 місяців. Тому спортивні заклади, фітнесцентри і хостели у Львові продовжують працювати», – наголосив Москаленко.

Обов’язковою залишається умова дотримання протиепідемічних вимог, використання масок, дезінфекторів та соціальної дистанції.

«Ми проаналізували усі ці вимоги, які були в державній постанові і розуміємо, що якщо у спортивному залі на 200 м2, на 300, на 400 знаходиться 2-3 людини, то зрозуміло, що ніякої небезпеки це не несе», – розповів Москаленко.

Окрім цього комісії ТБ і НС вирішила посилити обстеження ринків та торгових центрів на дотримання дистанції та маскового режиму.

Раніше повідомлялось, що у Тернополі відмовилися виконувати вимоги «червоної зони» карантину та вимагають відставки Кабміну.

Leopolis.news