logo
28/03
2 ...

Офіцера та діловода однієї з частин Львівщини судитимуть за $1 тис. хабара

04-08-2020 15:00518

Офіцера та діловода однієї з частин Львівщини судитимуть за $1 тис. хабара
Фото: Військова прокуратура Західного регіону України

До суду скеровано акт відносно офіцера та діловода військової частини на Львівщині, яких затримали на хабарі розміром $1 тис.

Про це повідомляє Військова прокуратура Західного регіону.

«За процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону скеровано до Шевченківського райсуду м. Львова обвинувальний акт відносно начальника відділення та діловода однієї з військових частин Львівщини. Вони обвинувачуються у зловживанні впливом, вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 369-2 КК України)», – йдеться у повідомленні.

Слідством встановлено, що вказаний військовослужбовець, діючи за попередньою змовою з діловодом, одержав у травні 2020 року 1000 дол США неправомірної вигоди. Хабар призначався за сприяння у визнанні призовною комісією військового комісаріату непридатним громадянина до проходження строкової військової служби в лавах Збройних Сил України.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювало Головне управління Національної поліції в Львівській області, оперативний супровід – відділ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Львівській області.

Leopolis.news