logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

На Львівщині пройшов ЧУ зі стрільби з лука

05-08-2020 21:06812

На Львівщині пройшов ЧУ зі стрільби з лука
Фото: ЛОДА

Учора, 4 серпня, завершився чемпіонат України зі стрільби з лука серед шкіл вищої спортивної майстерності, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, фізкультурно-спортивних товариств, спортивних клубів, шкіл та училищ. Цьогоріч його провели на Навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України у Львові.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Це, без перебільшення, історичний чемпіонат України. Він перший після затяжної спортивної паузи на Львівщині. Ми довго чекали на нього та усе детально планували. Чемпіонат провели на новій локації, напередодні база закупила найновіше обладнання, й звісно організували усе необхідне, аби змагання пройшли з абсолютним дотриманням карантинних вимог», - зауважує начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Відмінний результат на чемпіонаті продемонстрували лучники Львівщини. В олімпійському раунді найкращий результат серед чоловіків продемонстрував Маркіян Івашко. До топ-5 лучників потрапили ще двоє львів’ян: Георгій Іваницький, який зупинився за крок до медалі, та Сергій Макаревич, який фінішував п’ятим.

Серед львівських лучниць найкраще виступила Заслужений майстер спорту України, член національної збірної зі стрільби з лука Вероніка Марченко. Наша лучниця виборола бронзу. У дивізіоні «Блочний лук» одразу двоє львівських лучників вибороли призові місця. Так, переможцем став Святослав Дуліба, а Костянтин Школьний виборов бронзу. 

У командному заліку чемпіоном стала команда Львівської школи вищої спортивної майстерності, а срібним призером команда Збройних сил України зі Львова. Також у десятку найкращих потрапила команда львівської КДЮСШ №1 СКА. Зауважимо, участь у чемпіонаті взяли 34 команди. Ознайомитись з усіма результатами змагань можна за посиланням.

Нагадаємо, наприкінці серпня Львівщина прийматиме одразу два чемпіонати України з вільної боротьби. За титул найкращого спортсмена країни змагатимуться юніори та юніорки, а також відбудеться чемпіонат України U23 серед жінок.

Leopolis.news