logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Суд у Львові обрав запобіжний захід учаснику банди, якого підозрюють у викраденні людини

06-08-2020 16:171076

Суд у Львові обрав запобіжний захід учаснику банди, якого підозрюють у викраденні людини
Фото: ілюстративне

У Львові обрали запобіжний захід учаснику злочинної групи, підозрюваному у викраденні людини. Суд відправив 27-річного мешканця Львівщини під домашній арешт.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективи) слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури області, 14 березня 2019 року, на стоянці одного з львівських торгівельно-розважальних центрів, зловмисники силоміць заштовхали у мікроавтобус «Фольксваген» львів’янина, завезли його у лісовий масив на Пустомитівщині, де утримували протягом кількох годин. При цьому нападники побили свою жертву.

Оскільки зловмисники переховувались від слідства, 23 липня 2020 року слідчі заочно повідомили трьом учасникам злочинної групи, мешканцям Львівщини віком 27, 37 та 38 років, про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

5 серпня, згідно рішення суду, оперативники Управління стратегічних розслідувань у Львівській області спільно із своїми колегами з Житомирської області затримали одного із зловмисників віком 27 років, який перебував у розшуку.

Сьогодні, 6 серпня, суд обрав для затриманого запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці вживають заходів для встановлення місць перебування та затримання інших учасників злочинної групи.

Leopolis.news