logo
29/03
28/03
2 ...

Зоозахисники у Львові вийдуть на мітинг: вимагатимуть збудувати притулок для тварин

08-08-2020 18:32858

Зоозахисники у Львові вийдуть на мітинг: вимагатимуть збудувати притулок для тварин

Зоозахисники завтра, 9 серпня, вийдуть на акцію протесту під стіни Ратуші з вимогою збудувати у Львові притулок для безпритульних тварин.

Акця протесту запланована на 12:00 під стінами Львівської міської ради на пл. Ринок, 1.

Зоозахисники закликають усіх небайдужих прийти і підтримати будівництво притулку, адже проблема з прилаштуванням безпритульних тварин у Львові тягнеться вже роками.

«Всіх не байдужих запрошую прийти і підтримати наших «братів
менших»!!!

Нас і далі продовжують дурити. ЛМР вибрала тактику зволікань і затягувань!!! До 24.07.2020 ЛМР запропонувала розробити как звану «Дорожню карту» по будівництву ПРИТУЛКУ. Замість цього нам вручили «папірець» (не підписаний , без дат та виконавців) по іншому не на звеш з набором слів «Аля АДОПЦІЯ» тільки «велика», бо назвали «Муніципальний центр для тварин», ні слова про ПРИТУЛОК!!!!! На наші вимоги від 15.07.2020р. відповіді ми не почули і офіційно не отримали. Натомість знову пропонують: «Дайте нам пропозиції, ми вивчимо, розглянемо , підготуйте від зоозахисту «дорожню карту» і т.д.», – написав на своїй сторінці у Facebook зоозахисник Володимир Мішенчук.

За словами активіста, міська влада навіть виділила землю під притулок. Але питання будівництва досі не вирішене.

«Все це ми вже ПРОХОДИЛИ!!!!! Нас РОКАМИ ДУРЯТЬ!!!
Є рішення , Є земля, Є проект - БУДУЙТЕ!!! КРАПКА!!!

Терпіти від чиновників їхню БЮРОКРАТИЧНУ БРЕХНЮ не має часу, ТВАРИНИ ПОТРЕБУЮТЬ ПРИТУЛКУ!!!!!! Вони щоденно гинуть, мучаться , а нас і далі ДУРЯТЬ!!!
ЛЬВІВ ВСТАВАЙ - ПРИТУЛОК ДАВАЙ!!!!!!!!!!!», – наголосив активіст.

Leopolis.news