logo
28/03
2 ...

У Золочеві чоловік поцупив у лікарні тонометр, доки його дружині надавали допомогу

11-08-2020 16:05430

У Золочеві чоловік поцупив у лікарні тонометр, доки його дружині надавали допомогу
Фото: ілюстративне

Поліцейські у Золочеві затримали чоловіка, який вкрав медобладнання з місцевої лікарні в той час, коли лікарі надавали його дружині медичну допомогу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

10 серпня у Золочівський відділ поліції надійшло звернення від медиків центральної районної лікарні, які повідомили, що напередодні, 9 серпня, близько другої години ночі з діагностичної палати лікувально-приймального відділення викрадено апарат для вимірювання тиску.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, а також інші співробітники територіального підрозділу поліції. Як встановили правоохоронці, до крадіжки причетний 41-річний місцевий мешканець, який в ніч на 9 серпня привіз до лікарні свою дружину.

За фактом дізнавачі Золочівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Leopolis.news