logo
28/03
27/03
2 ...

Стояв сигналив і не розумів, що перед ним ДТП: у Львові патрульні затримали п'яного водія

11-08-2020 17:441132

Стояв сигналив і не розумів, що перед ним ДТП: у Львові патрульні затримали п'яного водія
Фото: Патрульної поліції Львівської області

Під час оформлення ДТП без потерпілих на вул. Пасічній, патрульні помітили водія автівки Daewoo, який наполегливо сигналив, вимагаючи, щоб автомобіль, який потрапив у дорожньо-транспортну пригоду продовжив рух. Згодом з'ясувалося, що 37-річний керманич Daewoo був стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області, вчора мотопатруль отримав виклик «ДТП без потерпілих» на вулиці Пасічній.

Коли екіпаж приїхав на місце події, то побачив одного учасника аварії на пішохідному переході, а другого трохи осторонь, повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Раптом патрульні помітили, що водій автомобіля Daewoo, який стояв позаду розбитого автомобіля Nissan Leaf, наполегливо сигналить аби той продовжив рух. Він не зрозумів, що сталася аварія.

Поліцейські дали вказівку йому проїжджати, але керманич спромігся проїхати ще 20 метрів і зупинився посеред перехрестя.

Коли інспектори підійшли до нього, то зрозуміли, що чоловік нетверезий. Йому запропонували пройти перевірку і він погодився. Результат алкотестера Drager 2,98 проміле.

На 37-річного чоловіка винесли постанову за ч.1 ст.122 (За порушення правил зупинки) КУпАП. Також, на львів'янина склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

На місце події прийшов тверезий друг керманича і забрав автомобіль.

Leopolis.news