logo
29/03
28/03
2 ...

Держекоінспекція Львівщини провела рейди у пошуках несанкціонованих сміттєзвалищ (ФОТО)

12-08-2020 20:28728

Держекоінспекція Львівщини провела рейди у пошуках несанкціонованих сміттєзвалищ (ФОТО)

Працівники та начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області спільно із активістами та заявником Олексієм Мінтієм провели рейдові перевірки  з метою виявлення несанкціонованого складування відходів на території Львова та Пустомитівського району.

 

Як інформує ДЕІ Львівщини, при обстеженні виявлено незаконне розміщення відходів по вулиці Трускавецькій у місті Львові, на території сіл Холодновідка та Сороки-Львівські. Зокрема, на території Сокільницької сільської ради виявлено медичні відходи, Лисиницької сільської ради – тваринні рештки. Спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції відібрано проби грунтів для проведення лабораторних досліджень.

За невиконання законних розпоряджень ДЕІ посадову особу Сокільницької сільської ради притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення із накладенням штрафу. Крім цього, складено ще один протокол за статтею 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення за захоронення сміття у селі Лисиничі Пустомитівського району. 

Leopolis.news