logo
29/03
28/03
2 ...

ДТП за участі п’яного майора в Києві: одна із постраждалих курсанток – пластунка з Львівщини (ФОТО, ВІДЕО)

27-08-2020 11:531767

ДТП за участі п’яного майора в Києві: одна із постраждалих курсанток – пластунка з Львівщини (ФОТО, ВІДЕО)
Фото: Пласт

Одна із трьох курсанток військового вишу у Києві, яких збив п’яний майор, є пластункою з Львівщини. Дівчина потребує допомоги.

Про це повідомляє «Пласт» на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, за інформацією Національної поліції України, 25 серпня на території військової частини на вулиці Зоологічній у Києві водій авто «Тойота Пріус» здійснив наїзд на трьох курсанток військового вишу, яких із травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували до лікарняних закладів.

За кермом авто перебував майор військової медичної академії Володимир Холодний.

Як повідомляє Військова прокуратура Центрального регіону України, майор перебувала в стані алкогольного сп’яніння (понад 2 проміле).

Троє 23-річних дівчат зазнали важких каліцтв внаслідок наїзду: двом ампутували по одній нозі (одна з дівчат може втратити обидві ноги), у третьої переламані обидві нижні кінцівки, пише УП.

Одна із постраждалих курсанток – пластунка з Львівщини Галина Николин.

«Одна із потерпілих — пластунка Галина Николин, виховниця гуртка «Валькірії», відповідальна за фінанси та заходи у Львівській Окрузі. У Галі розтрощені кістки, множинні переломи, розриви зв’язок, анемія середнього ступеня. На даний момент лікарі розглядають можливу потребу ампутації кінцівки.

Потрібна ваша підтримка, фінансова та інформаційна допомога!
Просимо максимальний репост!

Реквізити для збору коштів:
4441 1144 4654 7406 монобанк
4149 4390 0273 4014 приватбанк
Одержувач: Галина Николин», - йдеться у повідомленні.

Сьогодні Шевченківський районний суд столиці обрав запобіжний захід Холодному – тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. У військовій прокуратурі кажуть, що чоловікові загрожує від 3 до 8 років.

«На даний момент я не уникатиму покарання. Для мене пріоритети в житті – це честь і совість. Те, що я скоїв, я каюсь, і нестиму цей хрест через все своє життя. Я хочу вибачитися перед усіма. Перед всіма, хто мене знає – мої друзі, знайомі. Прошу надати мені таку можливість і надавати допомогу потерпілим», – сказав Холодний у суді, інформує «5 канал».  

Leopolis.news