logo
01/05
30/04
2 ...

Слідчі розглядають чотири версії побиття Балуха — Сущенко

15-09-2020 10:51829

Слідчі розглядають чотири версії побиття Балуха — Сущенко
Фото: Радіо Свобода

Слідство у справі про побиття колишнього політв'язня Кремля Володимира Балуха розглядає чотири версії події.

Про це повідомив інший колишній в’язень Кремля Роман Сущенко на своїй сторінці у Facebook, який 14 вересня був допитаний у поліції в цій справі.

«Нещасний випадок, хуліганство, помста та умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень Володимиру. Окремі обставини цього драматичного інциденту свідчать про малоймовірність нещасного випадку, хоча його як версію не відкидають. Решта версій залишається робочими і відпрацьовуються», – написав Сущенко.

Судово-медична експертиза у справі ще не завершена. Він також нагадав, що у ніч з 7 на 8 вересня у Києві була злива, наслідки якої значно ускладнили отримання необхідних речових та інших доказів.

«Попри це, слідство з'ясувало більшість обставин того вечора, відшукало свідків та провело необхідні слідчі дії. Успіх подальшого розслідування цілком залежить від стану здоров'я Володимира Балуха. Правоохоронці чекають, коли він прийде до тями і зможе свідчити», – повідомив Сущенко.

Нагадаємо, Володимира Балуха побили 8 вересня вночі. Наразі стан Балуха стабільно важкий.

7 вересня виповнився рік, відколи Балуха, Сенцова й 33 інших українців, зокрема і політв’язнів, звільнили з російського ув’язнення.

Leopolis.news