logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Маруан Міхоубі: Одягнути футболку «Львова» було предметом гордості

17-09-2020 14:361438

Маруан Міхоубі: Одягнути футболку «Львова» було предметом гордості
Фото: pfclviv.com

Французький легіонер Маруан Міхоубі – один з новачків ПФК «Львів» у поточне трансферне вікно. У поєдинку 2-го туру проти «Колоса» (0:3) захисник, вийшовши на заміну у другому таймі, вже встиг дебютувати за основну команду «Львова».

Про емоції від нової команди, враження від дебюту, побутові моменти та багато цікавого Маруан Міхоубі розповів в інтерв’ю клубній інформаційній службі.

Маруане, ти пройшов з командою майже повну підготовку до сезону. Як оціниш збори?

Так, справді, мені пощастило провести з командою майже усю передсезонну підготовку. Можна відзначити, що збори були інтенсивними. Тренування були насичені великою кількістю швидкісно-силової роботи та ігровими вправами одночасно. Спершу було доволі важко, але поступово ставало все цікавіше і цікавіше.

Які твої відчуття після переїзду до Львова? Що скажеш про місто?

Відверто кажучи, мені Львів одразу сподобався. Тут є все для того, щоб і, зокрема, легіонери почували себе комфортно. Гарне місто, красиві вулиці, подобається тут навіть просто прогулюватись.

Ти не так давно у нашій країні. Що тебе, можливо, встигло вже тут здивувати?

Так, є певні дивні речі для мене. Зокрема, те, що українці п’ють дуже багато чаю (усміхається…). Це якась така традиція чи що? Справа в тім, що там, де я раніше грав, такого не було. Власне тому, звернув на це увагу.

Як тебе прийняли у команді загалом?

Команда, гравці, співробітники переконали мене почувати себе, як вдома. Побачив дуже хороше ставлення до себе, тому вже невдовзі після переїзду проблеми з адаптацією зникли.

Знаємо, що спілкуєшся здебільшого французькою. Більшість хлопців у команді не знають цієї мови. Чи заважає це тобі якось повноцінно почувати себе в колективі?

Певно, що спілкування з товаришами по команді є складним, але нам все ж вдалося порозумітися на полі. Футбольна мова – універсальна. Щодо спілкування у побуті, то дуже добре ладнаю з Енесом Махмутовичем, він також володіє французькою мовою. Окрім того, багато спільного з бразильським легіоном «Львова», з ними також часто спілкуємось. Траплялися, звісно, і комічні ситуації через те, що я інколи недостатньо добре розумів своїх партнерів по команді, але, на щастя, ніхто на це особливої уваги не звертав (усміхається…). Якісь певні мовні бар’єри нівелюються хорошою атмосферою у колективі.

Минулих вихідних вже встиг дебютувати за «Львів» у матчі з «Колосом». Які твої враження після такого старту?

Я дуже радий, що відіграв свої перші хвилини у новому чемпіонаті. Результат, звісно, був дуже невтішним, але одягнути футболку з емблемою ПФК «Львів» було предметом гордості.

Які твої перші емоції від УПЛ?

Чемпіонат обіцяє бути дуже насиченим та жорстким. Є багато хороших команд, які знають, як зіграти та втілити на полі свої сильні сторони. Нікого не можна скидати з рахунків.

Ти уже достатньо часу перебуваєш у колективі для того, аби міг ознайомитись з його сильними сторонами. Завдяки чому, на твою думку, команда може здобувати позитивні для себе результати?

Щоб зіграти хороший матч, спершу необхідна хороша підготовка. Як тренуємся, так і граємо. Це золоте правило. Важливо наполегливо працювати, готуючись до ігор, а також варто виконувати усі вказівки тренера, зокрема, тактичні також. Якщо кожен з нас буде дотримуватись такої аксіоми, переконаний, хороші результати прийдуть.

Leopolis.news