logo
19/04
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

Органний зал у Львові запрошує на нове органне відеошоу

18-09-2020 21:061803

Органний зал у Львові запрошує на нове органне відеошоу

Органний зал у Львові найближчими вихідними запрошує відвідати «Нове органне відеошоу. Арво Пярт» у виконанні органістки Надії Величко та режисера світла Євгена Червоного.

 

 

Синкретичність, як поєднання кількох видів мистецтва, використовувалась з прадавніх часів і у вас буде унікальна нагода відчути красу поєднання музики та світла 20 вересня о 20 годині. Органне відеошоу -  це справжній тандем музики і відеоарту, звуки у кольорі та формах, йдеться у релізі залу. 

«Від глибин до небес, від смерті до життя... В цій програмі поєднуються кілька світів: світла музика ангелів Арво Пярта та інший, темний вимір Альфреда Шнітке. Як зазначає солістка: “Концерт супроводжуватиме широка градація музичних емоцій. Музика Шнітке є складною не лише для слухача, але і для виконавця, водночас музика Арво Пярта вражає своєю прозорістю та ніжністю”. 

Музика ангелів Арво Пярта несе у собі також глибокий філософський сенс. Цей композитор є живою легендою - він створив неповторний стиль, який ще інколи називають “сакральним мінімалізмом”. Неповторна музика і простота автора, яка підкреслюється вишуканістю гармоній в повній мірі перенесуть вас в інший світ - світ мистецтва.

Музика, що народжує нові сенси, створює загальне враження та приємний післясмак. Безмежний звуковий простір і політ вашої фантазії на стінах Органного залу. Не сумнівайтесь - буде яскраво!», – йдеться в анонсі. 

Leopolis.news