logo
28/03
27/03
26/03
25/03
2 ...

У Львові викрили підпільний покерний клуб (ФОТО)

19-09-2020 12:541924

У Львові викрили підпільний покерний клуб (ФОТО)
Фото: Львівська обласна прокуратура

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, слідчими поліції при оперативному супроводі Управління стратегічних розслідувань у Львівській області викрито у Львові підпільний гральний заклад, у якому надавались послуги азартного характеру. 

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Встановлено, що покерний клуб отримував незаконний дохід у вигляді рейку (плати гравця за участь у грі). 

Так, під час санкціонованих обшуків у нежитловому приміщенні на вулиці Городницькій, правоохоронці вилучили: комп‘ютерну техніку та флеш-накопичувачі із інформацією щодо проведення азартних ігор, ігор в покер на гроші (кеш-ігор), носії інформації з чорновими електронними документами,  ігрові столи, фішки для проведення гри у покер, контейнери для фішок, ігрові карти, чорнові записи.

На цей час встановлюються особи, причетні до вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) КК України.

Санкція статті передбачає штраф від 10 до 40 тис неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з річним позбавленням права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю.

Leopolis.news