logo
16/04
15/04
2 ...

На Сколівщині відкрили рекреаційний пункт «Дубравка» (ФОТО)

19-09-2020 15:141489

На Сколівщині відкрили рекреаційний пункт «Дубравка» (ФОТО)
Фото: Львівліс

Сьогодні, 19 вересня, на Сколівщині відбулося відкриття рекреаційного пункту «Дубравка» в національному природному парку «Сколівські Бескиди». Захід був приурочений Дню Європейського добросусідства та Дню працівника лісу.

Про це повідомляє Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Відкриття цього рекреаційного пункту є яскравим прикладом успішної співпраці та співфінансування з різних джерел: кошти проекту «Розвиток сталого туризму в природоохоронних територіях Карпат» (фінансується  в рамках програм транскордонного співробітництва «Польща-Білорусія-Україна 2014-2020»), кошти цільового фонду охорони навколишнього природного середовища в складі обласного бюджету (Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради) та кошти НПП «Сколівські Бескиди».

У святкуванні взяли участь Руслан Стрілець  - заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, Анатолій Дейнека – начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, Руслан Гречаник  – директор Департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації, Наталя Табака - начальник Департаменту туризму та курортів Львівської ОДА.

У своєму виступі Дейнека А.М. відмітив, що сьогоднішні заходи відбуваються в переддень святкування професійного свята лісівників - Дня працівника лісу. Керівник Львівського ОУЛМГ подякував колективу НПП «Сколівські Бескиди» за плідну працю задля збереження біорізноманіття, привітав зі святом та вручив  вітальні Грамоти та Подяки. 

За багаторічну сумлінну працю в галузі, високий професіоналізм, особистий внесок в охорону й збереження лісових багатств Львівщини та з нагоди Дня працівника лісу,

Почесною грамотою Державного агентства лісових ресурсів України відзначили:

Сороку Романа Івановича – начальника дільниці рекреації та благоустрою НПП «Сколівські Бескиди».

Почесною грамотою Товариства лісівників України відзначили:

Бандерича Василя Ярославовича – начальника відділу еколого-освітньої роботи НПП «Сколівські Бескиди».

Подякою Львівської обласної ради:

Приндака Василя Петровича - т.в.о. директора національного природного парку «Сколівські Бескиди».

Почесною грамотою Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства відзначили:

Свистуна Миколу Івановича – інспектора з охорони природно-заповідного фонду Бутивлянського лісництва НПП «Сколівські Бескиди».

Leopolis.news