logo
19/04
18/04
2 ...

Трускавецький став очистили від сміття (ФОТО)

19-09-2020 18:491891

Трускавецький став очистили від сміття (ФОТО)
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 19 вересня, спільно з заступником Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Русланом Стрільцем заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко взяв участь в екологічній акції на березі ставка у м.Трускавець.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Акцію присвятили Міжнародному дню чистих берегів. 

Як результат - присутні очистили берег Трускавецького ставу, зібравши понад 20 мішків сміття. 

«Саме сьогодні ми на власному прикладі показали, як потрібно дбати і піклуватися про рідне місто, його природу і безпосередньо водойми та кидаємо виклик усім долучитися до прибирання берегів українських водойм. Від кожного з нас залежить, яку якість водойм ми залишимо нашим нащадкам, яку воду будуть пити наші внуки. Адже прибрати за собою сміття на березі річки та інших водойм та навчити цьому наших дітей – зовсім не важко», - зазначив Юрій Бучко.

Акція «Міжнародний день чистих берегів» проводиться за підтримки Європейського Союзу та інших міжнародних організацій кожен рік у 3-ті вихідні вересня, і проходить по всьому світу.

Зокрема, цього дня проводяться акції на узбережжях річок, морів та океанів, з метою попередження забруднення побутовими відходами водних ресурсів світу. Захід започатковано у 1986 році.

Leopolis.news