logo
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
19/04
2 ...

Ігор Телішевський – кандидат на голову Львівської ОТГ від партії «ЗА МАЙБУТНЄ»

20-09-2020 19:133268

Ігор Телішевський – кандидат на голову Львівської ОТГ від партії «ЗА МАЙБУТНЄ»
Фото: зі сторінки у Facebook

20 вересня на зборах Львівського обласного партійного осередку політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» прийнято рішення про балотування від політсили на посаду голови Львівської об’єднаної територіальної громади чинного депутата Львівської міської ради Ігоря Телішевського.

Про це повідомляє пресслужба Львівського обласного партійного осередку політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ».

Як зазначив під час конференції народний депутат України, співголова депутатської групи «ЗА МАЙБУТНЄ» Тарас Батенко, за час каденції у Львівській міській раді Ігор Телішевський визнаний одним з найефективніших депутатів за результатами дослідження громадянської мережі «ОПОРА». Йому вдалось реалізувати кілька важливих соціальних ініціатив, серед яких: безкоштовний проїзд для школярів у громадському транспорті, надання підтримки місцевим підприємцям під час карантину, недопущення забудови зелених зон на території міста.

«Ігор Телішевський – один з найдієвіших депутатів Львівської міської ради. Наша команда рада представити його як кандидата від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» на посаду голови Львівської громади. Найважливіше, що він йде не сам – у нього є підтримка команди «ЗА МАЙБУТНЄ», яка здатна вивести місто на новий рівень, зробити Львівську громаду комфортною для усіх мешканців, безпечною та економічно сильною», - зазначив Тарас Батенко.

«Ми ведемо у раду Львівської ОТГ фахівців та управлінців, які мають стратегічне бачення розвитку міста та чіткий план дій для покращення добробуту громади. З нами діючі депутати Львівської міської ради, підприємці, юристи, керівники ОСББ, мистецтвознавці та пам’яткоохоронні активісти, IT-фахівці, медики та освітяни. Це люди, які мають довіру та підтримку львів’ян», - додав Ігор Телішевський.

Довідка

Ігор Телішевський – 33 роки, одружений, виховує троє дітей. Навчався в Українському католицькому університеті, за спеціальністю «Теологія». У 2014 році закінчив Національну академію управління, спеціальність «Правознавство». У 2015 році обраний депутатом Львівської міської ради.

Leopolis.news