logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
23/03
22/03
2 ...

На Сокальщині проведуть офлайн-форум для молоді

22-09-2020 19:331542

На Сокальщині проведуть офлайн-форум для молоді

26 вересня у місті Червоноград на стадіоні «Шахтар» відбудеться масштабна офлайн-подія серед молоді Львівщини – форум можливостей для молоді «YES» (Y – youth, E – education, S – success).

Про це інформують у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.  

Мета заходу – активізація молоді у селах, залучення до суспільних процесів, пропагування неформальної освіти, а також християнське виховання молоді. Автор ідеї - 15-річна Тетяна Білоцеркович, учасниця проекту «Ідея змінює країну», який реалізовувався відділом молодіжної політики Львівської облдержадміністрації.

У межах форуму діятимуть 4 локації. Перша – панельні дискусії про роль молоді, лекції та тренінги, друга – молодь та духовенство, роль молодіжних спільнот при церкві, співпраця молоді та релігійних спільнот, третя – вільний мікрофон, зустрічі із блогерами, декламування віршів, виступи, четверта – презентація гуртків, спільнот, секцій та інших молодіжних можливостей.

Детальніше про проєкт можна дізнатись за телефоном: 0938976691   – Надія  Земницька.

Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/IfZn4DO

Форум є підсумковим етапом реалізації довготривалого молодіжного проєкту – тур «Гуртуй», який реалізовує громадська організація «Територія «МИ» за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

Leopolis.news