logo
28/03
27/03
2 ...

Маленьких львів'ян запрошують на «Наукові пікніки» на Сихові: програма фестивалю

23-09-2020 15:362249

Маленьких львів'ян запрошують на «Наукові пікніки» на Сихові: програма фестивалю
Фото: Львівської міської ради

У Львові відбудеться фестиваль науки і технологій «Наукові пікніки: Вакцина здорового глузду». Захід відбуватиметься у неділю, 27 вересня, з 12.00 до 19.00 год на площі перед Центром Довженка з дотриманням усіх правил карантинних обмежень.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Як повідомляє пресслужба Lviv Open Lab, цьогоріч програма фестивалю, окрім традиційних блоків (практичної частини та лекційної), буде включати ще й особливу секцію — «Модель створення вакцини».

Коротко про кожен блок:

Практичний блок: захоплюючі досліди та експерименти з природничих наук, цікаві майстер-класи на екологічну тематику, вражаюча демонстрація інноваційних розробок у сфері робототехніки та VR-технологій, унікальна ретро-виставка.

Лекційний блок: розмови про культуру, освіту, інформаційну вакцинацію, перспективність наукових досліджень в умовах пандемії. Також передбачені панельні дискусії та мотиваційні спічі.

ТОП-подія: 17:15, тема: «Інформаційна гігієна: челенджі для мозку». Гість: Володимир Андрєєв.

Особлива секція «Модель створення вакцини»: відтворення етапів винайдення вакцини (демонстрація процесів надання першої домедичної допомоги, роботи в лабораторії, проведення комп'ютерних обрахунків, виготовлення індивідуальних засобів захисту на 3D-принтерах, створення ліків, введення вакцин).

Нагадуємо, цьогорічний фестиваль науки і технологій «Наукові пікніки: Вакцина здорового глузду», інспірований концепцією «Вакцина здорового глузду», буде зосереджений на обговоренні перспективності наукових досліджень в умовах глобальної кризи та невизначеності.

Програму заходу можна переглянути нижче.

Leopolis.news