logo
29/03
28/03
2 ...

На Львівщині активісти домоглись зрушення з мертвої точки у вирішенні проблеми «рішал» у МРЕВ

24-09-2020 12:261888

На Львівщині активісти домоглись зрушення з мертвої точки у вирішенні проблеми «рішал» у МРЕВ
Фото: Львівський портал

Активісти Антикорупційного моніторингу Львівщини та учасники бойових дій домоглися зрушення з мертвої точки у боротьбі зі свавіллям в сервісних центрах МВС Львівської.

Про це повідомляє Антикорупційний моніторинг Львівщини.

«Через втручання громадських організацій, підтримки Львівської обласної державної адміністрації, Сервісний центр 4641 (МРЕВ) націлений вирішити проблему з електронною чергою!» – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за зверненням керівника Регіонального сервісного центру Головного сервісного центру МВС у Львівській області Олександра Малашка 19 вересня 2020 року до реєстру досудових рішень внесено інформацію про порушення кримінального провадження за фактом «Несанкціонованого втручання в роботу автоматизованих систем РСЦ ГСЦ МВС Львівської області невідомою особою.

«Отже, кількамісячна боротьба учасників Антикорупційного моніторингу Львівщини і учасників бойових дій з свавіллям у сервісних центрах МВС Львівської області рушила проблему з мертвої точки. Очікуємо нормальної роботи електронної черги і зникнення «рішал» з під стін сервісних центрів МВС», – наголошується у повідомленні.

Leopolis.news