Усі троє львівських боксерів пробилися до півфіналу кубку України і гарантували собі медалі

https://leopolis.news/post/29144/usi-troe-lvivskyh-bokseriv-probylysya-do-pivfinalu-kubku-ukrany-i-garantuvaly-sobi-medali

25/09/2020

Про це повідомляє відділення НОК України у Львівській області.

Першим у ринг вийшов 22-річний Андрій Тишковець. В категорії до 52 кг чемпіон України 2017 року зустрівся з 20-річним дніпрянином Артуром Тарасовим. Львів'янин мав помітну перевагу у перших двох раундах, в третьому дещо втомився і вже його суперник мав непогані епізоди. В підсумку перемога за одноголосним рішенням більш досвідченого Тишковця. У півфіналі його чекає зустріч зі своїм принциповим суперником 23-річним Ростиславом Білостоцьким з Маріуполя - бронзовим призером чемпіонату Європи 2017 року серед спортсменів до 22 років, тричі віцечемпіоном України.

У цій же вазі змагався 26-річний Назар Куротчин - п'ятиразовий чемпіон України, але в нижчій ваговій категорії (до 49 кг). Він зустрівся з досвідченим, 30-річним миколаївцем Максимом Фатичем. У першій половині наш боксер контролював хід бою, діяв більш продумано і влучно, а в другій переконливіше виглядав Фатич. Судді розділеним рішенням віддали перемогу Куротчину. У півфіналі він зустрінеться з 20-річним херсонцем Максимом Галінічевим - ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор 2018 року.

І врешті завершив програму чвертьфіналів бій надважковаговиків, у якому 21-річний львів'янин Олександр Гриців «перепрацював» свого суперника з Вінниці Івана Юренка. Вирішальним став третій раунд, у якому на перший план вийшла краща функціональна готовність львів'янина. У півфіналі він зустрінеться з одеситом Зауром Муталімовим.

Півфінальні бої відбудуться 26 вересня, а фінали пройдуть 27 вересня.

Leopolis.news