У Самборі розширили число учасників конкурсу проєктів міського бюджету

https://leopolis.news/post/29268/u-sambori-rozshyryly-chyslo-uchasnykiv-konkursu-proektiv-miskogo-byudjetu

27/09/2020

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

Конкурс викликав певний інтерес серед громади Самбора. На участь було подано двадцять п’ять заявок. З них, як і передбачалось, за результатами голосування обрали переможців двох великих проєктів і п’ять малих. Проте в процесі їх реалізації організаторам вдалось зекономити чимало коштів, передбачених для останніх.

Відтак конкурсна комісія вирішила заощаджену суму передати, розподіливши її серед двох ініціативних груп самбірчан, проєкти яких не увійшли до числа переможців, однак є наступними у рейтингу та у своєму розпорядженні вже мали для співфінансування зібрані необхідні кошти.

Таким чином дошкільний навчальний заклад №14 отримав додатково 25 тисяч гривень і разом зі своїми коштами зможе закупити кухонне електричне обладнання, загальна вартість якого майже сорок тисяч гривень.

Своєю чергою ініціативна група ОСББ «Пролісок» отримала 20 тисяч гривень для придбання будівельних матеріалів та утеплення фасаду житлового будинку на вул.. Івана Франка, 21. Загальна вартість енергозберігаючих робіт згідно з проєктом майже 60 тисяч гривень.

Ініціативній групі ОСББ «Пролісок» з міського бюджету Самбора кошти виділені в повному обсязі. На даний час триває утеплення житлового будинку.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news