ПФК «Львів» зазнав розгромної поразки від «Зорі»

https://leopolis.news/post/29277/pfk-lviv-zaznav-rozgromno-porazky-vid-zori

28/09/2020

У день поєдинку поле стадіону «Україна», де і відбувалася гра, рясно скропило осіннім дощем. Власне тому, протистояння обіцяло бути доволі швидким, йдеться на сайті клубу.

Найшвидше, тим не менш, у зустрічі між «Львовом» та «Зорею» були результативні дії. Вже на 3 хвилині рахунок на табло відкрили гості. Юрченко позбавився опіки суперників та своїм щільним ударом прошив нашого голкіпера Літовченка. За декілька миттєвостей львів’яни виймали м’яча із сітки власних воріт вже вдруге. Після метушні у штрафному майданчику «синьо-золоті леви» недогледіли за Громовим. Опісля встановлення впевненої переваги у рахунку «Зоря» аж ніяк не зменшила свої атакувальні потуги. Підопічні Віктора Скрипника у першому таймі почували себе справді по-господарськи.

Майже кожна наступальна дія луганців завершувалася небезпекою поблизу наших володінь. «Львів» шукав гру на контратаках, але віднайти її довгий час не міг. Вже невдовзі гості скористалися невпевненістю львів’ян втретє. На 27 хвилині Громов був найспритнішим і найбільш стрибучим після подачі з кутового удару, головою переправив м’яча до сітки та відповідно оформив дубль.

Результативно своє повернення до колись рідного Львова відзначив одразу дублем і Гладкий, який у цьому матчі забив свій перший та другий м’ячі відповідно у футболці «Зорі». Перший побував у воротах Літовченка на 33 хвилині, другий – на 36. «Синьо-золоті леви», по суті, були декласовані вже під завершення першої половини гри.

Другий тайм був логічним продовженням першої частини матчу. «Зоря» почала діяти з позиції сили. Луганці зайвий раз не висувалися вперед і потроху віддали право на володіння м’ячем «Львову». Окрім того, наставник гостей Віктор Скрипник провів ряд змін на ключових позиціях.

Зокрема, вже на старті 2 тайму на полі замість Шевченка з’явився запасний голкіпер команди хорват Васіль. Рахунок дозволяв. Втім, і за такого перебігу подій «синьо-золоті леви» на якусь конкретику поблизу чужих воріт не спромоглися. У другій половині гри «городяни», втім, зуміли на мить показати зуби своєму супернику. Було помітно, що розмова у перерві зустрічі позитивно повпливала на підопічних Цецадзе, якого, за станом здоров’я, на матчі не було. Керував з бровки діями команди спершу тренер з фізпідготовки Теймураз Лордкіпанідзе, а вже у другій половині гри активно жестикулював тренер воротарів Вадим Деонас.

Як би там не було, «Львову», схоже, забити просто не судилося та і той футбол, який демонстрували господарі, зовсім не передрікав, що вдасться відзначитись хоча б голом престижу. Так, діяли більш самовіддано, аніж у першій половині зустрічі, було багато боротьби, але такий фактор у забиті м’ячі, на жаль, не втілився. Власне тому, результат першого тайму став підсумком і матчу загалом.

Одним з небагатьох позитивних моментів для ПФК «Львів» у цей день були футбольні інтерактиви, які відбулися у перерві протистояння із «Зорею». Одинадцять маленьких вболівальників команди позмагалися у влучності пробиття пенальті гравцю «синьо-золотих левів» Малашевському.

У підсумку, всі учасники конкурсу отримали класні призи від нашого титульного партнера ТМ «Parimatch». Переможець, окрім того, у якості трофею отримав додатково ще й ящик морозива від нашого генерального спонсора – ТМ «ЛІМО». Згодом Малашевський також вибив на трибуни сувенірні м’ячі від «Parimatch». Приємно, що вдалося подарувати нашим вболівальникам хороші емоції якщо не своєю грою, то хоча б цікавими інтерактивами.

Favbet ліга. 4 тур

27 вересня. 14:00

м. Львів. Стадіон «Україна» 

Арбітр матчу: Олександр Омельченко (Слов’янськ)

Асистенти арбітра: Ярослав Трехліб (Дніпро), Володимир Жарий (Павлоград)

Четвертий арбітр: Ярослав Козик (Мукачево)

Спостерігач арбітражу: Юрій Мосейчук (Чернівці)

Делегат УАФ: Анатолій Савчук (Луцьк)

«Львів» – «Зоря» – 0:5 (0:5)

Голи: Юрченко, 3, Громов, 5, 27, Гладкий, 33, 36

Попередження: Клименчук, 32, Грисьо, 64 – Кабаєв, 31, Фаворов, 55, Цвек, 82, Вернидуб, 90

«Львів»: Літовченко, Кравчук, Челіч, Клименчук, Борзенко (к) (Романчук, 58), Айнсалу, Шина, Комарець (Грисьо, 51), Кошман (Велвес, 73), Нич (Казлаускас, 58), Феліпе

Запасні: Костик, Вичіжанін, Савошко, Малашевський

Головний тренер: Георгій Цецадзе

«Зоря»: Шевченко (к) (Васіль, 46), Фаворов, Вернидуб, Абу Ханна, Циганікс, Іванісеня (Цвек, 46), Юрченко, Кочергін (Назарина, 61), Гладкий, Кабаєв (Перович, 70), Громов (Хомченовський, 75)

Запасні: Жуніньйо, Руфаті, Чайковський, Янаков

Головний тренер: Віктор Скрипник

Leopolis.news