logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

40-річний львів’янин у Трускавці зірвав із перехожої золоті прикраси

28-09-2020 16:391330

40-річний львів’янин у Трускавці зірвав із перехожої золоті прикраси
Фото: Поліція Львівської області

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, у Трускавці протягом десяти хвилин патрульні затримали нападника та вилучили у нього речові докази. За скоєне 40-річному львів’янину загрожує покарання – до шести років позбавлення волі.

27 вересня близько 9.45 у Трускавецьке відділення поліції надійшло повідомлення від 40-річної мешканки міста Дрогобич про те, що на вулиці Воробкевича у Трускавці на неї ззаду напав невідомий чоловік, зірвав з шиї золотий ланцюжок з кулоном і втік.

На місце події негайно виїхали екіпажі сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та інші співробітники територіального підрозділу поліції. Доки правоохоронці одного екіпажу опитували потерпілу, інший екіпаж поїхав у напрямку, в якому, за словами жінки, втік нападник.

На одній з вулиць міста поліцейські помітили чоловіка, прикмети якого збігались з прикметами зловмисника, який пограбував заявницю. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у нього золотий ланцюжок з кулоном, який в подальшому упізнала пограбована жінка.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 40-річний львів’янин. Слідчі Трускавецького відділення поліції повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news