logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

На Львівщині визначили чемпіонів України з велоспорту на шосе

28-09-2020 17:341594

На Львівщині визначили чемпіонів України з велоспорту на шосе
Фото: Львівська ОДА

У селі Підлісся Миколаївського району учора, 27 вересня, завершився Відкритий чемпіонат України з велоспорту на шосе.

Як повідомляє пресслужба Львівської ОДА, на ці змагання на Львівщину завітали понад 200 учасників з 20 команд. Впродовж кількох днів визначали найкращих спортсменів у багатоденній та парній гонці.

«Змагання з велоспорту, що відбуваються на Львівщині, завжди якісно вирізняються високим рівнем організації. Лише за останні два місяці ми провели чемпіонати України з велоспорту на треку, на шосе, юнацькі чемпіонати України, аматорські велоперегони європейського формату Gran Fondo Ukraine та “Львівську Сотку”. Усе це сприяє не тільки вдосконаленню навичок наших велоспортсменів, а й розвитку  внутрішнього туризму та формуванню позитивного іміджу Львівщини на міжнародній арені», - наголошує начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Відзначилась на Чемпіонаті представниця Львівщини Соломія Лукачук. У складі команди мікс серед жінок вона стала бронзовою призеркою.

Серед призерів Чемпіонату — відомий український велогонщик, чотириразовий чемпіон літніх Паралімпійських Ігор, Єгор Дементьєв.

Нагороджували спортсменів  віце-президент Львівської обласної федерації велоспорту Василь Ільків, старші тренери національної збірної Олександр Селіверстов та Дмитро Крівцов.

Зауважимо, частина велозмагань пройшла на нещодавно відремонтованій трасі Львів-Пустомити-Меденичі. За безпекою велосипедисті пильно стежила Патрульна поліція Львівської області.

Leopolis.news